Vloeren

Den Haese


Welkom op mijn website ! 

Ben u op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van uw keramische tegels, natuursteen, terras of wandtegels? Met meer dan 15 jaar relevante ervaring bent U bij ons aan het juist adres. Ook voor chappewerken kunnen wij u van dienst zijn. Uiteraard bieden wij ook de optie tot het plaatsten van vloerisolatie of vloerverwarming.

Wij bieden service op maat van de klant. Cementeren of Lijmen? Geen probleem. Met onze eigen chappepomp en mini-graver kunnen wij de zwaarste werken aan.

Samen met mijn partners, Rutger Hertegonne en Jonathan de Both, kunnen wij ook totaalprojecten realiseren.

Na prospectie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wij voeren werken uit in de wijde omgeving van Zottegem, Geraardsbergen, Brakel, Merelbeke en Gent.

Interesse? Vul zeker ons contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk terug.


Mvg

Tom Den haeseNIEUW

Terradec : De ecologisch waterdoorlatende oplossing


Wie informeert naar verharding van tuinen, terrassen, opritten en paden wordt al snel geconfronteerd met eisen rond 'Waterdoorlatendheid' en 'buffercapaciteit'.

Er zijn te veel verharde gronden, wat de afwatering negatief beinvloedt en heel wat problemen zoals bivoorbeeld overstromingen veroorzaakt. Ook kreunen stedelijke omgevingen steeds vaker onder de hitte doordat grote verharde oppervlaktes de warmte lang vasthouden.

Daarom leggen de overheden nu een maximumaantal m2verharding per woning op. Voor veel mensen is het daardoor niet meer mogelijk om een onderhoudsvriendellike oprit, een terras of een extra parkeerplaats voor of naast de woning aan te leggen.

Terradec®: dé ecologische waterdoorlatende oplossing


Ideaal voor opritten, parkeerplaatsten en fiets- of wandelpaden


Bovendien biedt Terradec® een onkruidwerende, naadloze antislip oplossing zonder losse steentjes